in , ,

(foto) Audi a anunţat preţurile de start pentru modelele S4 Sedan şi S4 Avant

Audi a anunţat preţurile europene pentru modelele S4 Sedan şi S4 Avant de generaţie nouă B9. Automobilele care fac parte din gama de modele a anului 2016, vor ajunge pe piaţă în această vară, la un preţ de start (în Germania) de 59.300 de euro şi 61.150 de euro respectiv.

Vă amintim că premiera mondială a maşinilor a avut loc în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Frankfurt, însă vânzările vor începe peste câteva luni de zile. Ambele automobile au o listă extinsă de dotări care vin standard, printre care: blocuri optice full-LED, jante speciale de 18 inci, volan sport, scaune tapiţate cu piele şi altele.

De asemenea, automobilele vin iniţial cu sistemul multimedia MMI Navigation Plus. Acesta oferă un ecran tactil de 8.3 inci, funcţie Audi Connect, acces la Internet 4G LTE şi Wi-Fi. Complexul suportă şi interfeţele Apple CarPlay/Android Auto, prin care pot fi accesate serviciile iTunes sau Google Play Music. Nu lipseşte nici sistemul audio 3D, furnizat de specialiştii de la Bang&Olufsen.

Sedanul şi break-ul vor avea sub capotă un nou motor V6 TFSI, cu un volum de 3.0 litri şi care livrează 354 de CP şi 500 de Nm. Acceleraţia de la 0-100 km/h durează 4.7 şi 4.9 secunde respectiv. Ambele maşini au o viteză maximă limitată la 250 de km/h. S4 Sedan consumă în regim mixt 7.4 litri de combustibil (emisii CO2 – 170 g/km), iar S4 Avant 7.5 litri de benzină (emisii CO2 – 175 g/km).

Agregatul poate fi cuplat doar la o transmisie automată Tiptronic cu opt rapoarte. Tracţiunea integrală Quattro nu lipseşte.

Iti place articolul?