in ,

(foto) AURUS Senat va avea o variantă cross?! De proiect s-ar ocupa un atelier de tuning german

Dintr-un sedan reprezentativ, noul AURUS Senat S600 se doreşte a fi transformat într-un “SUV”! Un astfel de proiect nu este pregătit de institutul NAMI de la Moscova (dezvoltator și producător de AURUS), ci de o companie terță – atelierul de tuning Larte Design!

Atelier nu numai că va schimba aspectul mașinii, dar îi va adapta şi agregatele, scrie Avtobroker, cu referire la sursele sale din interiorul Larte Design. Puterea motorului V8 de circa 600 CP va fi crescută, suspensia îi va fi adaptată la condițiile de off-road, va schimbat şi sistemul de evacuare a gazelor de eşapament.

Proiectul pentru AURUS Senat include şi un nou bodykit cu bare de protecție revizuite, o nouă capotă, extensii pe arcurile roţilor, inserţii pe pragurile laterale şi acoperiş, noi oglinzi retrovizoare şi un spoiler spate printre altele. Toate aceste elemente vor fi realizate din fibră de carbon, aşa cum obişnuieşte să o facă Larte Design.

Termenii realizării proiectului nu se anunţă, dar este evident că acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de 2021, atunci când va începe producția în serie a sedanului de lux rusesc.

De notat că noul AURUS Senat S600 conține din start caracteristici de off-roader: are o tracțiune integrală permanentă, o gardă la sol destul de generoasă pentru un sedan (200 mm) și mai multe setări ale șasiu, inclusiv un mod pentru deplasări în afara asfaltului – Allroad.

Aceste caracteristici ale sedanului sunt explicate simplu: șasiul său este 100% unificat cu viitorul SUV AURUS Komendant, care va fi lansat în perioada 2022-2023.

Larte Design este un atelier de tuning fondat în Germania de un antreprenor rus. Compania este specializată în modificarea mașinilor de diferite mărci premium, inclusiv Mercedes-Benz, BMW, Infiniti, Tesla, Range Rover și Maserati. Are filiale în Germania, Federaţia Rusă şi SUA, iar de proiectul cu AURUS Senat se va ocupa anume cea germană.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Iti place articolul?

-1 points
Upvote Downvote