in

(foto) Avocatul cu G-Class-ul minte? Dovada că agenții INP au întocmit câteva procese verbale și că nu au făcut doar poze cu plăcuțele

După ce marţi am distribuit o imagine postată de INP pe o reţea de socializare în care apare un inspector alături de plăcuţa de înmatriculare BOS 001, astăzi am decis să facem lumină în acest caz.

Şi asta după ce contactat de AutoExpert.MD, avocatul care se deplasa cu G-Class-ul a declarat că poliţia i-a scos numerele doar ca să-și facă poze cu ele urmând ca după asta acestea să fie montate tot de ei la loc.

img_4021

„Eu nu am ştiut că mi-au scos numerele. Abia ieri am văzut pe site-ul IGP. Printre șoferii pedepsiţi sunt şi eu. Asta nu e corect, pe numele meu nu a fost întocmit proces verbal la Anenii Noi. Foarte stranie situaţie. Cu atât mai mult că plăcuţele de înmatriculare erau la loc”, a mărturisit avocatul.

De menţionat că totul s-a întâmplat încă la 17 septembrie, în ziua deschiderii castelului MIMI, acolo unde avocatul a participat la evenimentul de deschidere.

img_4020

Mai mult, pentru a demonstra cine spune adevărul şi cine nu, am făcut rost de trei procese verbale care au fost aplicate în una şi aceeaşi zi. Astfel aflăm că plăcuţele chiar au fost ridicate după ce şoferul avocatului a fost prins la volan având perdele la portierele din faţă.

După ce i-a fost întocmit procesul verbal și scoase plăcuțele de înmatriculare, șoferul avocatului a semnat procesul și a îndepărtat obiectele de pe geamurile față, motiv pentru care i-au fost întoarse plăcuțele de înmatriculare.

În aceeași zi, deja seara, chiar avocatul a fost stopat de agenții de circulație pe strada Muncești din capitală, fiindu-i întocmit un alt proces verbal cu privire la aceleași perdele, proces cu care avocatul nu a fost de acord și a menționat acest lucru și în actul întocmit motivând că în acea zi deja a fost documentat un asemenea caz.

Astfel, iată că șoferul și avocatul s-au ales împreună pe parcursul unei singure zile cu tocmai trei procese verbale.

Deja cât de frumos este sau nu ca un avocat care se prezumă că respectă legea cu strictețe să facă declarații care contravin proceselor verbale întocmite decideți Dvs, însă noi ne-am dorit doar să facem lumină în acest caz.

img_4019

img_4017

img_4018