in ,

(foto) “Bărbat adevărat!” A strigat la o șoferiță în trafic și s-a ales cu amendă de 1.000 de lei

Tot mai mulți eroi pe drumurile din Chișinău. După ce am tot dat știri cu deștepți care provocau intenționat accident rutier, sau băieți mult prea curajoși care ieșeau din mașină cu bâta în mână și se înmuiau după ce erau luați pe sus, iată că astăzi avem un nou erou.

Citeşte şi: (video) Rambo din Străşeni. Neînţelegeri în trafic, cu bâta, în sectorul Ciocana

12900957_807609629372949_5477620740176454033_o

Este vorba despre un șofer care fiind pe bulevardul Ștefan cel Mare la un moment dat a ieșit din mașină pentru a-i reproșa ceva unei femei, aflate la volanul altei mașini. Potrivit șoferiței care a postat pe pagina sa imagini cu individul, acesta nu doar a strigat în gura mare, dar a mai și lovit mașina cu pumnul.

Despre asa numiti ,,barbati”. Barbatul din imagine isi schimba brusc banda in fata mea, fara sa semnaleze, eu doar l-am…

Posted by Aliona Patrashku on Friday, 1 April 2016

Doar că de această dată, curajosul care a văzut că nu va avea parte de vreo reacție din partea unei femei s-a ales cu o amendă. Aceasta este reacția INP-ului care a fost sesizat de către șoferița care a avut suficient curaj de a fotografia șoferul agitat.

“Dna Patrașcu, în numele Inspectoratului Național de Patrulare, vă informez că atât unitatea de transport, cât și conducătorul auto, care a avut un comportament neadecvat în raport cu dvs., au ajuns în vizorul polițiștilor de patrulare. Drept rezultat, ofițerii au identificat mașina și șoferul. Bărbatul de 33 de ani a fost sancționat în baza art. 354 din Codul Contravențional al RM, fiind amendat cu 1.000 de lei. Rugăm cetățenii să sesizeze poliția atunci când observă încălcarea legii, pentru a educa un comportament adecvat tuturor participanților la trafic.”

În cazul în care ați surprins și Dvs o situație în trafic, nu ezitați să ne dați un mesaj pe Facebook sau la adresa de email [email protected]

Vezi şi: (video) Se întâmplă din nou în Chișinău? Vezi cum un șofer a provocat un accident rutier