in ,

(foto) Birou de lux într-un Mercedes-Benz Sprinter. Vezi ce propune clienţilor Carlex Design

Compania poloneză Carlex Design, cunoscută deja pe întreaga planetă pentru proiecte uimitoare de modificare a interioarelor auto, a dezvăluit cea mai nouă lucrare a sa.

Un Mercedes-Benz Sprinter a fost transformat într-un adevărat oficiul mobil de lux. Microbuzul modificat a primit şi un nume special: Carlex Design Mercedes Sprinter Jet Van.

Luându-se în considerare că maşina germană oferă mult spaţiu liber la interior, specialiştii polonezi au profitat de aceasta şi şi-au arătat abilităţile.

Vezi şi: (foto) Cum poate transforma Mansory un simplu Mercedes V 250 d într-un oficiu mobil de lux

Designul exterior şi interior este făcut într-o schemă de culori care combină negrul cu auriul. Dacă afară se remarcă un kit exterior aerodinamic cu forme agresive şi jante aurite, atunci staţi să vedeţi ce se ascunde la interior.

În habitaclu atenţia la detalii este confirmată prin multitudinea de inserţii din aur autentic, cusăturile de culoare aurie, mai multe elemente acoperite cu lemn natural, etc.

Pasagerii vor avea acces la un minibar, iar băuturile vor putea fi încălzite sau răcite în nişte suporturi speciale care de asemenea au o culoare exclusivă.

Vezi şi: (foto) Visul şoferilor de microbuze din Moldova vine de la Brabus

Dacă într-un Mercedes-Benz Sprinter ne-am obişnuit să vedem minim 10 locuri pentru pasageri, atunci în acest Jet Van sunt doar patru fotolii.

De asemenea, călătorii vor putea folosi două ecrane 3D care au o diagonală de 40 şi 21 de inci şi două complexuri multimedia cu tablete de 10 inci. Prin ultimele se pot controla aproximativ toate funcţiile maşinii: deschiderea/închiderea jaluzelelor de pe geamuri, modificarea culorii luminii ambientale, setările sistemului de climatizare, reglarea scaunelor şi a sistemului audio, etc.

Am încercat să contactăm compania pentru a afla cât costă un asemenea oficiu, însă aşa şi nu am primit un răspuns. Totuşi, anticipăm că cei interesaţi nu vor scoate din buzunar doar câteva zeci de mii de euro.

Vezi şi: (foto) Carlex Design a restaurat habitaclul acestui Mustang clasic. Iată ce se ascunde la interior