in ,

(foto) BMW Abu Dhabi Motors a construit la comanda unui client un 440i Gran Coupe unic

Filiala BMW din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, a construit la comanda unui client un model 440i Gran Coupe special. Automobilului i-a fost adăugat un pachet sport M Performance Power şi câteva bunătăţi din punct de vedere stilistic.

Vezi şi: (foto) BMW Abu Dhabi prezintă una dintre cele mai scumpe maşini pe care le are în showroom

Amintim că un BMW Seria 4 Gran Coupe facelift poate fi dotat cu un propulsor turbo de 3.0 litri care produce maxim 326 de CP pe varianta 440i, cuplat la o cutie de viteze automată. Acceleraţia de la 0-100 de km/h o face în 5.1 secunde.

Clientul însă a optat şi pentru un pachet M Performance Power disponibil pentru modelul 440i în caroserii Coupe, Convertible sau Gran Coupe. Acesta contribuie la creşterea puterii propulsorului până la 355 de cai şi 500 de Nm prin resetarea unităţii electronice de control şi prin instalarea unui sistem de admisie diferit.

Opţional s-a mai adăugat şi un nou sistem sport de evacuare evacuare a gazelor de eşapament de la Akrapovic.

Vezi şi: (foto) Doar una în toată lumea. BMW Abu Dhabi prezintă o maşină specială

Vezi şi: (foto) Un sedan Alpina B7 xDrive care se află în Abu Dhabi are cea mai interesantă combinaţie de culori

Accesoriile M Performance i-au mai adus automobilului o grilă lucioasă neagră a radiatorului şi un nou difuzor. Splitter-ul frontal şi eleronul de pe uşa portbagajului sunt făcute din fibră de carbon, iar terminaţiile eşapamentului sunt acoperite cu acelaşi material uşor.

Jantele măsoară 21 de inci şi sunt bi-colore, iar caroseria a fost vopsită în nuanţa Snapper Rocks Blue. La interior a apărut doar un volan M Performance acoperit cu Alcantara şi inserţii suplimentare din fibră de carbon.

Deocamdată nu se cunoaşte preţul unei astfel de maşini, însă la sigur depăşeşte 50-60.000 de euro.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?