in ,

(foto) BMW Concept Compact Sedan s-a transformat oficial în Seria 1 Sedan

După o serie de anunţuri intrigante din partea concernului BMW Group, iată că noul sedan Seria 1 a fost dezvăluit. Maşina va concura direct cu Audi A3 sedan şi Mercedes-Benz CLA.

Noul automobil va fi produs la uzina comună a BMW Group şi Brilliance Auto din China. Totodată, BMW spune că va realiza noul model exclusiv în ţara asiatică.

BMW 1 Series Sedan

Versiunea de serie a sedanului compact BMW Seria 1 este o întrupare a conceptului BMW Concept Compact Sedan, arătat pentru prima dată la Salonul Auto din Guangzhou, la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Maşina care ne este prezentată practic nu se deosebeşte cu nimic de concept.

Marca bavareză nu a lansat informaţii complete despre automobilul nou. În singura imagine disponibilă este arătat BMW Seria 1 Sedan (F52) cu pachetul opţional Sport Line.

Mai trebuie de menţionat că BMW Seria 1 Sedan a fost dezvoltat ca un proiect comun al nemţilor şi partenerilor chinezi de la Brilliance Auto. Maşina va fi produsă alături de modelele X1 şi Seria 2 Active Tourer destinate pentru China.

După cum am specificat, BMW nu planifică să vândă maşina în altă parte decât China. Totuşi, mai multe entităţi de presă spun că sedanul compact va fi popular şi în alte ţări dacă bavarezii îşi vor modifica strategia.

BMW Seria 1 SEedan

Noul sedan compact BMW Seria 1 este construit pe platforma UKL, care mai stă la baza automobilelor din gama Mini şi a modelului Seria 2 Active Tourer.

Nici informaţii despre gama de motoare disponibilă nu au fost afişate. Unele surse spun că maşina nu va primi agregate cu mai mult de 4 cilindri.

Iti place articolul?