in ,

(foto) BMW a pregătit pentru modelele X2, X3 şi X4 accesorii M Performance

Cele mai noi, trei modele din familia BMW X, noul BMW X2, BMW X3 și BMW X4 combină un aspect sportiv, elegant, cu proprietăți remarcabile şi dinamice de conducere. Datorită gamei largi de componente M Performance din programul de accesorii originale BMW, fiecare dintre aceste caracteristici pot fi îmbunătățite după gustul fiecărui client.

Dezvoltarea componentelor M Performance întotdeauna se bazează pe expertiza vastă a subdiviziunii BMW M GmbH. Toate sunt perfect potrivite, atât între ele cât și cu proprietățile specifice ale fiecărui model de maşină. Pe lângă accentuarea designului interior și exterior, multe dintre acestea îndeplinesc, de asemenea, criterii funcționale și îmbunătățesc construcția ușoară, de exemplu.

Vezi şi: (video) Test Drive: Am testat noua generație BMW X3 – Premieră

Astfel, maşinile care vor dispune de M Performance Parts se vor remarca în primul rând printr-o inscripţie laterală sub forma unei dungi de culoare Frozen Black. În plus față de literele laterale, aspectul modelelor BMW X3 și BMW X4 poate fi rafinat și mai mult cu inscripţii identice pe bara de protecţie faţă.

Grilele radiatoarelor tuturor maşinilor vin în culoarea neagră cu margini negre lucioase. Corpurile oglinzilor retrovizoare pot fi din fibră de carbon şi cele disponibile pe X3 şi X4 se deosebesc de cele de pe X2 prin formă.

De asemenea, pentru X2 sunt disponibile la comandă nişte jante de 20 de inci Styling 717 M. Acestea sunt din aliaj uşor şi sunt finisate într-o culoare neagră mată.

Pentru X3 şi X4 au fost pregătite jante de 19 inci din aliaj uşor M Performance Double Spoke 698 M vopsite în nuanţa Orbit Grey. Vârful de gamă aici vor fi jantele forjate de 21 de inci Y Spoke 701 M Bicolor, care sunt mai uşoare cu două kilograme decât cele turnate obişnuit.

Interiorul modelelor BMW X2, BMW X3 și BMW X4 poate fi îmbunătățit pentru un “aer” sportiv suplimentar, prin selectarea unor detalii unice, sporind în același timp confortul la bord. Covoraşele M Performance sunt elemente importante care contribuie aici. Ele sunt realizate din catifea şi din materiale care imită pielea, cu cusături decorative contrastante. Cele din zona şoferului şi pasagerului din dreapta mai poartă inscripţia M Performance.

Volanul M Performance asigură că șoferul unui BMW X2, BMW X3 sau BMW X4 păstrează o prindere perfectă pe tot. Are zone distincte, aderente, special acoperite cu Alcantara. Partea superioară și cea inferioară a volanului sunt acoperite, de asemenea, cu piele de înaltă calitate. Un marcaj roșu în poziția de la ora 12 accentuează calitățile dinamice ale mașinii, alături de cusăturile gri-argintii realizate manual.

Opţional se poate comanda un volan în combinaţie de inserţii din piele şi fibră de carbon. De asemenea opţional din fibră de carbon pot fi padelele de comutare a treptelor din spatele volanului, cu simboluri plus şi minus de culoare roşie.

Încă o opțiune de personalizare discretă, care adaugă, de asemenea, o notă de exclusivitate sunt proiectoarele BMW cu LED-uri de la uşi. Ele înlocuiesc luminile de intrare standard și proiectează un desen grafic pe pământ când ușa este deschisă. Selecția motivelor include logo-ul BMW M, precum și diverse motive dintr-un set de diapozitive M Performance.

Nu s-a confirmat, însă toate cele trei maşini ar putea fi demonstrate cu accesorii M Performance în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?