in ,

(foto) BMW va prezenta în curând o versiune mai puternică a modelului M2 pe care l-am testat

În reţeaua virtuală globală au scăpat primele imagini oficiale cu o nouă, cea mai performantă versiune a micuţului BMW M2 Coupe. Aceasta se va numi Competition şi se va deosebi de un M2 obişnuit printr-un kit exterior aerodinamic modificat, dar şi prin jante unice.

BMW M2 Competition primele imagini 0

Deocamdată, încă nu este clar ce se va ascunde sub capotă, însă se prevede o mărire cu cel puţin 30 de cai a puterii totale generate de motorul turbo de 3.0 litri. Respectiv se va mări şi cuplul, iar timpul de acceleraţie 0-100 de km/h va fi mai mic.

Vezi şi: (video) Un BMW M235i modificat de AC Schnitzer este mai rapid pe Nurburgring decât un Ferrari Enzo

Amintim că anterior am testat modelul BMW M2 pe un circuit de Formula 1 şi poţi vedea mai jos cum s-a comportat:

https://autoblog.md/video-test-drive-bmw-m2-pe-hungaroring/

În habitaclu se pot observa noi scaune sport preluate cel mai probabil de pe modelul BMW M4, un buton de culoare roşie de pornire a motorului şi un volan reproiectat pentru a putea fi încorporate comenzile necesare pentru comutarea regimurilor electronice de control.

Premiera virtuală a noului BMW M2 Competition ar putea avea loc peste câte ore, iar cea publică în cadrul Salonului Auto de la Beijing, care se va desfăşura în perioada 25 aprilie – 4 mai 2018.

Vezi şi: (foto) Premieră: Ediţia limitată BMW M240i M Performance Edition

Vezi şi: (galerie foto) Fiecare şi-ar dori un BMW M2 CSL. Vezi cum şi l-a imaginat un designer

buton subscribe

GALERIE FOTO: (sursă: BMW Blog Slovenia)

BMW M2 Competition primele imagini 1 BMW M2 Competition primele imagini 2 BMW M2 Competition primele imagini 3 BMW M2 Competition primele imagini 4 BMW M2 Competition primele imagini 5 BMW M2 Competition primele imagini 6