in ,

(foto) BMW X6 M este transformat de Manhart în MHX6 800 şi devine mai puternic

Un BMW X6 M nu este doar un concurent pentru alte maşini din segment, ci chiar şi pentru unele sportcar-uri. Acest lucru nu se remarcă doar prin nişte caracteristici tehnice de invidiat, ci şi printr-un kit exterior aerodinamic pe care îl primeşte deja din uzină.

Sub capota unui BMW X6 M se ascunde un motor V8 M TwinPower Turbo care are un volum de 4.4 litri. Acesta generează 575 CP şi 750 Nm de cuplu, muşchi capabili să accelereze acest SUV de la 0-100 de km/h în 4.4 secunde şi să atingă o viteză maximă de 250 de km/h.

Vezi şi: (foto) Cu un BMW X6 M Typhoon by G-Power poţi face valuri mari în trafic

Atelierul de tuning Manhart a demonstrat că este gata să ofere ceva mai mult pentru proprietarii unor astfel de maşini, prezentând cel mai nou program de modificare pentru X6 M. MHX6 800 poate produce 823 CP şi 1.100 Nm de cuplu. Caracteristicile dinamice nu au fost anunţate, însă la sigur aceste cifre asigură o acceleraţie de la 0-100 de km/h în cel mult 4.0 secunde, în timp ce viteza maximă poate depăşi uşor 300 de km/h.

Pentru a putea menţine o asemenea putere enormă în frâu, specialiştii Manhart au modificat unitatea de control electronică a motorului, turbinele, intercoller-ul şi au montat un sistem de admisie de la DINAN.

Vezi şi: (foto) Atelierul Manhart poate injecta 700 de CP sub capota lui BMW X6 M

Cât priveşte tuning-ul vizual al lui MHX6 800, acesta poate lua cu sine din atelier o nouă capotă ventilată, un nou splitter, inserţii decorative, un difuzor nou, un eleron, majoritatea celor menţionate fiind făcute din fibră de carbon. Jantele măsoară 22 de inci, iar terminaţiile duble sunt parte a unui eşapament sport cu “fluturaşi”.

S-a mai lucrat la suspensie, fiind folosite arcuri de la H&S care au micşorat puţin garda la sol.

Încununează această operă mai multe logouri Manhart care le înlocuiesc pe cele originale BMW. Habitaclul a rămas intact, în afară de un deflector care a fost scos şi înlocuit cu un ecran pe care sunt afişate diverse informaţii tehnice.

Preţul modificărilor oferite de Manhart pentru BMW X6 este necunoscut.

Vezi şi: (foto) Un BMW X6 M a intrat în atelierul Lumma Design şi a ieşit de acolo cu totul altfel