in , ,

(foto) Bodykit agresiv pentru Mercedes-AMG GT S din partea atelierului Mansory

Atelierul Mansory i-a cusut o “haină” nouă supercarului Mercedes-AMG GT S. Automobilul arată acum mai agresiv datorită noilor bare de protecţie cu un splitter şi un difuzor, pragurilor, gurilor de aerisire de pe aripi. Eleronul şi capota sunt făcute din fibră de carbon, iar bosajele fac maşina mai lată cu alţi 25 de cm.

mansory amg gt s_01

Sub capota lui AMG GT S se află un V8 bi-turbo de 4.0 litri, puterea căruia s-a mărit până la 730 de cai. Aceasta a fost posibil datorită faptului că au fost instalate turbo-compresoare mai mari, un sistem de evacuare a gazelor de eşapament din oţel inoxidabil (cu filtru de aer sport) şi a fost resetată unitatea de control electronic al motorului.

Astfel, sportcarul poate fi catapultat până la 100 de km/h timp de 3.4 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 330 de km/h.

De asemenea, automobilul a fost echipat cu jante uşoare de model Spyder, cu mărimi de 9.5×21 şi 10.5×21, îmbrăcate în pneuri care măsoară 245/30 ZR21 şi 305/25 ZR21 respectiv. Mai este prezentă şi o suspensie sport, cu posibilitatea de a mări sau micşora garda la sol.

În habitaclul maşinii, tunerii au pus accentul pe inserţiile din fibră de carbon. Scaunele sunt tapiţate cu piele de culoare roşie şi neagră, aceleaşi nuanţe fiind prezente pe volan şi pe uşi. Printre dotările standard mai vin pedale din aluminiu şi praguri iluminate.

mansory amg gt s_09