in ,

(video) BRABUS introduce primul program de tuning pentru noul GLB: de la modificări aerodinamice până la interior

Atelierul german de tuning BRABUS introduce un pachet de rafinamente pentru noul SUV GLB din gama celor de la Mercedes-Benz.

Noutăţile includ componente aerodinamice elegante, jante din aliaj cu diametru de până la 20 inci, soluții de suspensii confortabile care micșorează sau măreşte garda la sol a maşinii, sporirea performanţei motorului și accesorii exclusive pentru interior.

Caracteristici cheie:

  • Toate componentele kitului exterior sunt fabricate în calitate OEM din plastic de înaltă calitate PUR. Spoilerul frontal BRABUS din două părți, pentru vehiculele echipate ex-fabrică cu pachetul AMG Line, este proiectat să se atașeze la secțiunea inferioară a barei de protecţie frontale, din stânga și din dreapta. În plus, inserțiile BRABUS pentru prizele de aer laterale, din aceeaşi bară de protecţie, pot adăuga și mai multe evidențieri izbitoare.
  • Suportul de acoperiș BRABUS Power Beams cu două faruri auxiliare oferă un plus de siguranță pentru condusul pe timp de noapte. Două module LED performante îmbunătățesc iluminarea carosabilului din fața vehiculului atunci când șoferul conectează faza lungă.
  • Spoilerul spate BRABUS, care se atașează de hayon, poate oferi tuturor variantelor noului GLB un aspect mai interesant în spate. În plus, un set de patru terminaţii cromate de eşapament, cu finisare neagră şi cu un diametru de 90 mm, este disponibil ca element de design suplimentar special pentru vehiculele cu pachet AMG Line.
  • Gama de jante disponibile cuprinde modele cu dimensiuni de 18, 19 sau 20 de inci. În galeria foto, maşina este prezentată cu cele mai mari: BRABUS Monoblock Z de mărimi 8.5Jx20, cu 10 spiţe, vopsite în negru şi cu suprafeţe dedicate polişate. La alegere se oferă anvelope de la partenerii Continental, Pirelli sau YOKOHAMA, în mărimi de până la 255/40 R 20 pe puntea din spate.
  • Pentru maşinile echipate cu tracţiune integrală 4MATIC, BRABUS a dezvoltat nişte arcuri sportive, special pentru utilizarea în combinaţie cu anvelope sport cu profil redus. Cu ele instalate garda la sol a SUV-ului devine mai redusă cu 30 mm. Alternativ, pentru cei care doresc mai mult să folosească GLB-ul în off-road, se oferă nişte arcuri sport care măresc garda la sol cu 35 mm faţă de nivelul standard.
  • Primul BRABUS performance kit, PowerXtra B25, a fost pregătit la moment pentru modelul GLB 250 cu tracţiune faţă sau integrală. Acesta măreşte puterea agregatului turbo cu patru cilindri cu alţi 46 CP (de la 224 la 270) şi 80 Nm (de la 350 la 430), datorită unui modul plug-and-play BRABUS PowerXtra, care conţine o cartografiere nou programată pentru injecţie şi aprindere în unitatea electronică de control a motorului, dar şi care recalibrează controlul presiunii.
  • Astfel, un GLB 250 cu 4MATIC, preparat cu PowerXtra B25, poate face 0-100 km/h în 6.6 secunde, în timp ce viteza-i maximă poate urca până la 240 km/h.
  • Opţiuni BRABUS PowerXtra pentru alte motoare pe benzină şi pe motorină sunt în curs de dezvoltare.
  • Pentru interior BRABUS propune: plăci anodizate din aluminiu cu logo BRABUS pe pragurile interioare, iluminate în 64 de culori datorită sincronizării cu sistemul de iluminare ambientală; inserţii din aluminiu mat anodizat pentru pedale; covorașe de podea de înaltă calitate cu logoul BRABUS, inclusiv în portbagaj; tapiţerie cu piele BRABUS Mastik sau Alcantara, în orice culoare dorită, sub orice pattern dorit şi cu orice culoare preferată a cusăturilor contrastante.

Preţul tuturor modificărilor se anunţă în particular fiecărui client.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?