in ,

(foto) Bugatti şi-a deschis cel mai mare showroom din lume şi doar pentru o singură maşină

Compania Bugatti şi-a deschis în Dubai cel mai mare showroom din toată istoria sa. Salonul dealerului oficial Al Habtoor Motors se află chiar în centrul metropolei şi măsoară 240 de metri pătraţi.

Vezi şi: (foto/video) Bentley şi-a deschis în Dubai cel mai mare showroom şi este de toată frumuseţea

Showroom-ul se află chiar şi pe cea mai lungă şi principală stradă a oraşului Sheikh Zayed. Partea expoziţională, reieşind din fotografiile disponibile, a fost concepută doar pentru un singur automobil. Intrarea în clădire este făcută în stilul grilei radiatorului de pe maşinile Bugatti.

Vezi şi: (foto) Chiar dacă nu a fost produs, primul Bugatti Chiron din cele 500 deja se vinde

Înăuntru se află o sofa imensă, renumita statuetă făcută de Rembrandt Bugatti (fratele lui Ettore Bugatti) şi câteva modele de maşini din istoria companiei care au fost făcute în miniatură. Nu lipseşte nici o variantă micşorată a celui mai nou hipercar Chiron.

Vezi şi: (video) Vezi în cât timp noul Bugatti Chiron accelerează de la 0 la 351 km/h

Amintim că în acest an s-a aflat numărul de modele Chiron vândute – 250 din 500 – într-un singur an! Unii clienţi însă sunt nevoiţi să aştepte şi asta pentru că Bugatti va produce în acest an doar 70 de unităţi, de exemplu.

Toate detaliile despre maşină: (foto/video) Geneva 2016: Bugatti a prezentat hipercarul Chiron

Printre altele, este de menţionat că Al Habtoor Motors este dealer oficial Bugatti în Emiratele Arabe Unite din 2006. De asemenea, în statul oriental se află cea mai mare flotă de maşini marca Bugatti: peste 30 de Chiron-uri au fost comandate aici, iar circa 55 de Veyron-uri deja circulă pe drumurile locale.

Sursă: Motor1

Iti place articolul?