in ,

(foto) Bulgarii de la Vilner au transformat interiorul unui Land Cruiser. I-au pus şi scaune dintr-un BMW

Atelierul bulgar de tuning Vilner încheie anul 2017 prin a prezenta rezultatul unui proiect interesant care prevede transformarea completă a interiorului dintr-un Toyota Land Cruiser 200. În evidenţă sunt scoase noile scaune din habitaclu, luate dintr-un BMW Seria 5 în caroserie E60!

Scaunele faţă împrumutate de la sedanul bavarez au fost instalate pe nişte mici podiumuri şi au fost cusute şi tapiţate de la capăt. Pe speteze au apărut inițialele numelui proprietarului SUV-ului.

Vezi şi: (video) Bulgarii de la Vilner au modificat cel mai popular hot-hatch italian – Abarth 595

Băieţii de la Vilner au decis să nu acopere şi volanul cu o culoare roşie deschisă, ci cu piele de culoare neagră. Restul suprafeţelor au fost tapiţate cu piele de o nuanţă Bordeaux şi cu aceasta, de asemenea, a fost făcută o geantă drept bonus. Ultima din nou are iniţialele numelui proprietarului, dar şi a producătorului.

Vezi şi: (foto) La fel de calitativ ca într-un Maybach. Dacă deţii un G 55 AMG, iată cum ţi-l poate modifica Vilner

“Acest negru la exterior şi roşu la interior Toyota Land Cruiser 200 este pentru noi un proiect importante. Pentru prima dată lucrăm cu interiorul unui SUV full-size şi pentru aceasta a fost necesară nu doar o cantitate imensă de piele naturală, ci şi de zeci de ore de muncă”, a spus fondatorul atelierului Atanas Vilner.

Vezi şi: (foto) Atelierul bulgar Vilner a transformat interiorul unui Mercedes-Benz S63 AMG în unul pentru regi

Potrivit atelierului de tuning cu o vârstă de 15 ani de activitate în domeniu, pentru a atinge rezultatul din acest LC 200 au fost folosite câteva zeci de metri pătraţi de piele de calitate superioară, dar şi Alcantara.

Vezi şi: (foto) În stilul ruginii. Iată cum au modificat băieţii de la Vilner un Jeep

GALERIE FOTO: