in ,

(foto) Câte trei de fiecare. TopCar Carbon Edition pentru Porsche Panamera Turbo și 911 Turbo S Cabrio

Atelierul rusesc de tuning TopCar a pregătit un styling kit pentru modelele Porsche 911 Turbo S Cabrio şi Panamera Turbo de ultimă generaţie.

Primul automobil l-a expus în premieră la Salonul Auto de la Geneva din acest an, doar în calitate de showcar şi fără să anunţe detalii, iar recent s-a gândit să facă unul şi pentru gran turismo-ul cu patru locuri.

Maşinile dispun de o caroserie făcută în proporţie de peste 75% doar din fibră de carbon, însă la bază având kitul exterior numit Stinger GTR.

Barele de protecţie, capota, aripile laterale frontale şi cele posterioare, pragurile, inserţiile de pe uşi, splitter-ul şi difuzorul, corpurile oglinzilor retrovizoare, spoilerul, prizele de aer care răcesc motorul, toate sunt făcute din acest material uşor, de la zero, într-un cuptor cu vacuum.

În total vor fi făcute câte trei exemplare Carbon Edition. Fiecare va avea un preţ de 1.5 ori mai mare decât costul maşinii de bază.

Opţional se propune mărirea puterii generate de motor până la 800 de cai şi personalizarea habitaclurilor la dorinţa clientului.

Pe piaţă există un număr infim de ateliere de tuning care să ofere atâta fibră de carbon pe aceste maşini, astfel încât pot fi considerate nişte proiecte unice!

Vezi şi: (video) Un Porsche Panamera Stingray GTR Edition by TopCar costă minim 280.000 de dolari

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?