in , , ,

AngryAngry

(foto) Ce știm despre Audi S8 V10 – modelul implicat în accidentul de pe Ștefan cel Mare

După cum probabil cunoașteți, în această noapte pe bulevardul Ștefan cel Mare a avut loc un accident oribil care s-a soldat cu moartea câtorva persoane. Pentru că vinovatul reţinut al acestui accident conducea un Audi S8, am zis să venim cu mai multe detalii automobilul dat.


Vorbim despre a doua generație a versiunii de performanță a modelului Audi A8. Sub capota acesteia stă o versiune ușor modificată a motorului V10 natural aspirat de 5.2 litri, care mai era montat și pe acelaşi supercar Lamborghini Gallardo!

Pe Audi S8 acest motor produce 450 de cai putere și 540 Nm, iar astfel prin intermediul tracțiunii integrale quattro, un Audi S8, exact ca şi cel implicat în accidentul de pe bulevardul Ștefan cel Mare, poate accelera în 5.1 secunde de pe loc şi până la 100 de km/h, în timp ce viteza maximă îi este limitată la 250 km/h.

Acest model a fost produs între anii 2006 și 2010. La momentul startului vânzărilor avea un preţ minim de 97.600 de euro în Germania.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Iti place articolul?