in , ,

(foto) Cea mai scumpă maşină ridicată vreodată pe o platformă în Chişinău! Costă peste 200.000 de euro

A ajuns să se întâmple în 2020! Pe bună dreptate, ceea ce puteţi vedea în imaginile de mai jos reprezintă cea mai scumpă evacuare sau mai bine spus cea mai scumpă maşină ridicată de autorităţi de pe o stradă din Chişinău!

“Protagonistul” situaţiei a fost un Bentley Bentayga, model care este unul dintre cele mai scumpe SUV-uri din lume şi una dintre cele mai scumpe maşini văzute pe drumurile din Moldova.

Automobilul a fost evacuat de pe un trotuar din preajma intersecţiei străzilor Alecsandri cu București şi dus la o parcare cu plată, acolo unde stă sigilat.

De fapt, nu mai este un secret că automobilul în cauză a fost condus de unul dintre şoferii reţinuţi de curând de INSP. Acesta, dar şi un motociclist, au fost găsiţi în stare de ebrietate narcotică şi, chiar fiind în această stare, au ales să conducă autovehicule. Când au dat ochii cu poliţia au avut şi un conflict.

Preţul modelului în cauză, nou, începe de la 200.000 de euro, sumă care în lei moldoveneşti ar fi de circa 4.000.000!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?