in , , ,

(foto) Cel mai exclusiv şi mai puternic SEAT va debuta în premieră publică la Frankfurt

SEAT vine la Salonul Auto de la Frankfurt, dar nu cu mâinile goale. Expoziţia internaţională de automobile va fi platforma de lansare a celui mai puternic şi mai exclusiv model din istoria sa – hatchback-ul fierbinte SEAT Leon Cupra R.

SEAT Leon Cupra R 1

Maşina va fi oferită unui număr limitat de clienţi, 799, cu o cutie mecanică (499) sau robotizată DSG cu două ambreiaje (300). Împreună cu prima motorul va produce 310 CP, în timp ce cu a doua – 300 de CP, atât cât oferă un Leon Cupra obişnuit.

SEAT Leon Cupra R 0

Caracteristicile dinamice ale lui SEAT Leon Cupra R: 0-100 de km/h în 5.8 secunde (cutie manuală) sau 5.7 secunde (DSG). Viteza maximă în ambele cazuri este de 250 de km/h.

La exterior, ediţia limitată se deosebeşte prin nişte culori speciale ale caroseriei: neagră şi două nuanţe gri. Câteva elemente aerodinamice au fost modificate şi au mai apărut altele decorative din fibră de carbon. Cupra R mai are o suspensie adaptivă DCC, mecanisme de frânare Brembo şi un eşapament nou.

Vânzările maşinii vor demara la sfârşitul acestui an, iar prima prezentare publică va avea loc peste câteva zile la Salonul Auto de la Frankfurt.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Tot acolo va fi prezentat primul SUV compact numit Arona, un sistem de comenzi vocale pentru automobile Amazon Alexa şi numele finaliste din care va fi ales unul pentru cel mai mare SUV SEAT pe care îl vom vedea în 2018.

SEAT a decis ca numele noului său SUV să fie propus şi ales de oameni. În finală au acces 12 variante (Abrera, Alboran, Aran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa, Tarraco şi Teide).

Oricare nume va fi ales, maşina ar putea fi asemănătoare cu cea din imaginea de tip render de mai jos:

Seat Alora

GALERIE FOTO: