in ,

(foto) Cel mai puternic Chevrolet Corvette, dezgolit pe coperta unei reviste care va apărea abia în decembrie

(update 10.11.2017) Iată şi primul teaser video al modelului:

No description necessary. #Chevy #Corvette

O postare distribuită de chevrolet (@chevrolet) pe


Prima imagine a celei mai performante versiuni a modelului actual Chevrolet Corvette (C7) a apărut pe Internet. Concurentul noului Porsche 911 GT2 RS va debuta până la sfârşitul acestui an.

Interesant este că noul Corvette ZR1 nu este arătat printr-o maşină camuflată parţial şi surprinsă pe stradă, ci complet dezgolit pe coperta revistei Car and Driver, ediţia care va apărea în chioşcuri abia în luna decembrie a acestui an!

Vezi şi: (foto) Premieră pentru Moldova. Un Chevrolet Corvette C7 Z06 a fost văzut prin Chişinău

Imaginea de pe coperta revistei ne mai arată că noutatea se va deosebi de un model obişnuit printr-o bară de protecție frontală cu trei prize mari de aer, capotă, jante, un eleron uriaş şi alte componente aerodinamice suplimentare. Tot acolo scrie că motorul de sub capota acestui monstru va produce tocmai 750 de CP!

Astfel, noul ZR1 ar putea avea un V8 modificat de la Z06, fie un motor twin-turbo absolut nou. Amintim că precedentul model Corvette ZR1 în caroserie C6 dezvolta 650 de cai dintr-un agregat de 6.2 litri.

Vezi şi: Zile numărate până la oprirea producţiei. Peste ocean s-a anunţat un „deadline” pentru actualul Corvette

Oficial, premiera noului Chevrolet Corvette ZR1 va avea loc la 12 noiembrie în cadrul unui eveniment special, organizat cu doar două zile înainte de deschiderea Salonului Auto Internaţional din Dubai. Modelul s-ar putea produce în mai puţin de 10.000 de exemplare.

În acest an, prototipuri de teste a celui mai puternic Corvette au fost surprinse de fotografi spioni în timpul unor teste pe Nurburgring.

Vezi şi: Poze spion şi video: Cel mai hardcore Chevrolet Corvette a apărut pe Nurburgring

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Sursă: corvetteblogger.com

Iti place articolul?