in ,

(foto) Cel mai puternic Volkswagen Arteon a fost modificat de atelierul ABT

Atelierul german de tuning ABT Sportsline se numără printre primele companii care au pregătit un pachet de modificări pentru noul Volkswagen Arteon. Cele care afectează componentele de sub capotă sunt disponibile pentru maşina cu motor TSI de 2.0 litri.

Vezi şi: (foto) ABT Sportsline poate modifica noul Volkswagen Tiguan

Puterea maximă pe care o poate oferi un Volkswagen Arteon este de 280 CP şi 350 Nm, însă cei de la ABT Sportsline au decis că nu este suficient pentru o astfel de mașină și s-au apucat de muncă. Cu modulul ABT Engine Control Unit, puterea benzinarului a crescut până la 336 CP şi 420 Nm de cuplu respectiv.

Deocamdată nu se cunoaşte cum au fost modificate caracteristicile dinamice şi cât costă opţiunea de mărire a puterii motorului.

Însă, atelierul mai propune echiparea modelului cu arcuri de suspensie sport, pentru a reduce garda la sol și pentru a-i oferi mașinii un aspect mai agresiv. Kit-ul exterior aerodinamic nu a suferit modificări, asta pentru că modelului îi stă bine bine uzină în pachet estetic R-Line.

ABT Sportsline mai recomandă pentru Arteon nişte jante noi din aliaj de 19 inci Sport ER-C în combinație cu anvelope 245/40 R19. Opţional se pot comanda modele de jante DR, FR, GR care măsoară 19, 20 și 21 inci.

Vezi şi: (foto/video) ABT Sportsline a umblat sub capota noului Volkswagen Passat

Iti place articolul?