in ,

(foto) Chiar dacă nu a fost produs, primul Bugatti Chiron din cele 500 deja se vinde

Dealerul german Auto Seredin a scos la vânzare primul exemplar Bugatti Chiron din cele 500 planificate pentru a fi construite. Suma cerută nu depăşeşte 3 milioane şi 570 de mii de euro, ceea ce este cu un milion de euro mai mult decât costă o astfel de maşină vândută oficial.

Vânzătorul motivează preţul mare prin faptul că viitorul proprietar nu va trebui să stea în rând pentru a primi maşina.

Chiar dacă anterior am scris că Bugatti a pregătit deja primele trei maşini pentru clienţi (însă numerele de ordine a acestora nu au fost dezvăluite!), anunţul din acest articol se referă la un exemplar care încă nu a fost produs.

Acum, cumpărătorul interesat îşi poate configura maşina aşa cum îşi doreşte, asta dacă nu îi va plăcea configuraţia culorilor din imagini, iar aceasta va fi livrată în al doilea trimestru al anului 2018.

Pentru o comparaţie, dacă dvs vă comandaţi acum un Chiron atunci îl veţi primi peste aproximativ trei ani!

Vezi şi: (video) Vezi în cât timp noul Bugatti Chiron accelerează de la 0 la 351 km/h

Un alt motiv pentru care acest prim exemplar costă atât de mult este numărul de dotări opţionale deja bifate. De exemplu, decorul exclusiv al exteriorului împreună cu jantele costă 50.000 de euro, tapiţeria de la interior împreună cu inserţiile din carbon alte 50.000 de euro, scaunele confortabile – 25.000 de euro, etc.

Vezi şi: (video) Cristiano Ronaldo testează noul Bugatti Chiron

Amintim că în anul 2017 Bugatti va asambla doar 70 de exemplare. Potrivit ultimelor informaţii făcute publice în decembrie 2016 au fost comandate circa 220 de exemplare.

Iti place articolul?