in ,

(foto) În Chişinău a fost descoperită o Dacia Logan cu cea mai bună aerodinamică

În Chişinău a fost descoperită o Dacia Logan cu cea mai bună aerodinamică. Dacă se mai pot găsi alte modele care să aibă un kit exterior aerodinamic cu nişte capote, bare de protecţie şi praguri modificate, atunci nici una nu mai are un element ca şi pe maşina în cauză.

Vorbim despre un spoiler masiv care a fost montat pe capacul portbagajului şi are o înălţime care ajunge până la jumătatea lunetei.

Vezi şi: Imaginea zilei: Vezi ce a făcut şoferul unei Dacia din Chişinău pentru ca să-şi protejeze maşina de furt

FOTO: facebook.com/Mishka Neopredelyonno

Vezi şi: (video) Mai ai nevoie de altceva? Iată cât costă o Dacia Logan electrică care te poate duce 500 de km

Pe lângă faptul că acum proprietarul acestei Dacia Logan întoarce toate privirile din jur, maşinii i-a fost adăugat un caracter ceva mai sportiv, asta chiar dacă are sub capotă doar un motor de 1.4 litri.

Într-o oarecare măsură, dacă sunt fixate bine, astfel de elemente precum este acest spoiler pot asigura o forţă de apăsare suplimentară, pot mări stabilitatea la viteze mari și pot reduce rezistența aerodinamică.

Vezi şi: (video) Eşti curios? De câte ori trebuie să loveşti şi să răstorni o Dacia Logan ca să nu mai meargă

FOTO: facebook.com/Mishka Neopredelyonno

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?