in ,

(foto) Chişinău: Plăcuţele noi pentru maşinile de teste, puse în circulaţie. Iată cum arată

Un crossover Mercedes-Benz GLK a fost fotografiat pe o stradă din Chişinău în timp ce rula cu nişte plăcuţe deosebite, noi, care nu s-au mai văzut până acum. Acestea se deosebesc de cele obişnuite prin mai multe caractere sub formă de litere şi cifre.

Mai exact, acestea sunt nişte plăcuţe de tip nou, care conţin inscripţia “PROBE” şi un set de cinci cifre. În cazul în care le veţi observa prin oraş sau prin ţară, trebuie să cunoaşteţi că se pot găsi doar pe unele automobile folosite pentru test drive-uri.

masina numere probe
FOTO: protv.md

Vezi şi: Guvernul este de acord! Poliţiştii nu se vor mai atinge de plăcuţele tale dacă parchezi neregulamentar

Amintim că Agenția Servicii Publice a început de la 1 martie 2018 să elibereze certificate de înmatriculare provizorie și plăci de înmatriculare cu inscripția „PROBE”. Acestea vor fi destinate agenților economici (importatorilor şi distribuitorilor de autovehicule) pe care le vor folosi pe maşinile de probe, cele pe care potenţialii clienţi le vor solicita pentru test drive-uri.

Vezi mai multe detalii, printre care şi cum arată certificatul provizoriu sau cât costă plăcuţele: (foto) Începând cu 1 martie 2018 se vor elibera certificate de înmatriculare provizorie și plăcuţe speciale pentru maşini de teste

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].