in ,

(foto) Chişinăul ştie să atragă maşini frumoase. A fost văzut încă un Bentley Bentayga într-o culoare specială

(update) Un cititor ne-a dat asigurări că este vorba despre un model Bentayga cu motor W12!

38760933 1997685793583150 1178160386000551936 o
FOTO: facebook.com/serj.kas

Încă un SUV luxos Bentley Bentayga a fost văzut rulând pe străzile capitalei. De această dată este un exemplar înmatriculat în Marea Britanie, care are un volan pe dreapta şi este vopsit în extraordinara culoare numită Kingfisher.

Automobilul mai are o serie de elemente finisate într-o culoare neagră contrastantă, inclusiv unele din fibră de carbon, jante imense de 22 de inci şi un habitaclu tapiţat cu piele de o nuanță bej.

Bentley Bentayga Chisinau 0

Deocamdată nu putem şti cu exactitate ce motorizare ascunde sub capotă din cauza eşapamentului custom, a cărui terminaţii nu se asemănă nici cu cele oferite standard şi nici cu eşapamentul sport opţional.

În schimb, ne-am amintit că acestea se aseamănă foarte mult cu terminaţiile sistemului sport de evacuare a gazelor de eşapament oferit de atelierul german Mansory.

Vezi şi: (foto) O premieră pe drumurile moldoveneşti! Maşina de peste 250000 de euro – Bentley Bentayga by Mansory

Mai este necesar de menţionat că din cele peste 150 de exemplare înmatriculate în Marea Britanie, surprinse şi înregistrate în baza de date a renumitului portalul Autogespot, doar două maşini sunt finisate într-o asemenea culoare exterioară.

Amintim că, potrivit informaţiilor pe care le deţinem, în ţara nostră sunt înmatriculate trei exemplare Bentayga, toate cu motor W12 care produce 608 CP şi 900 Nm de cuplu, destul pentru a “prinde suta” în 4.1 secunde şi atinge o viteză maximă de 301 km/h.

Cel mai nou a apărut pe străzile capitalei în luna iunie, iar un altul a fost văzut mai devreme în luna mai, cert este că acesta din urmă era cu numere germane.

Vezi şi: (foto) Avem un nou Bentley Bentayga în oraş şi are unul din cele mai scumpe eşapamente din ţară

Bentley Bentayga Chisinau 1
FOTO: facebook.com

Apropo, AutoBlog.MD a testat în exclusivitate pentru presa auto din Moldova primul SUV Bentley: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

buton subscribe