in

(foto) Cinci exemplare noi Hyundai Santa Fe şi un H-1 facelift vin în Moldova

Vara aceasta va fi fierbinte pentru reprezentanţii Hyundai Moldova. Trei automobile noi din gama producătorului urmează să ajungă în scurt timp în ţară, în showroom-ul companiei Pacific Motors care este distribuitor autorizat al produselor companiei sud-coreene.

Două dintre modele au fost surprinse într-o locație necunoscută, cel mai probabil într-un terminal vamal, pe un camion cu platforme dedicate. Vorbim despre noul Hyundai Santa Fe care îşi va marca premiera naţională în luna iunie. Primul lot va fi compus din cinci exemplare ale SUV-ului.

De asemenea, la nici jumătate de an de la premieră în Coreea de Sud, clienţii moldoveni vor avea ocazia să exploreze schimbările pe care le-a suferit modelul H-1. Microbuzul modern poate fi comandat într-o variantă comercială sau una cu până la 9 locuri pentru pasageri!

Încă o premieră va fi cea de-a treia versiune a modelului IONIQ şi anume cea complet electrică! Acest autovehicul poate înregistra o autonomie de peste 250 de km.

Cu mai multe detalii revenim mai târziu, inclusiv cu o eventuală dată a unei zile a uşilor deschise în care orice doritor va putea vedea maşinile noi.

Iti place articolul?