in ,

(foto) Colecţia de maşini Rolls-Royce Dawn Silver Bullet se prezintă în primele imagini

Rolls-Royce a publicat astăzi primele imagini oficiale care arată un Dawn Silver Bullet în habitatul său natural, pe drum deschis. Maşina este primul exemplar din colecţia dată, anunţată pentru prima oară la mijlocul lunii martie din acest an.

New 2020 Rolls Royce Dawn Silver Bullet Collection 15

Imortalizate pe malul lacului Garda, o serie de fotografii în mișcare și de pe dronă arată noul Dawn Silver Bullet în diverse locaţii, inclusiv montane şi pe drumuri de coastă. Noul portofoliu fotografic include, de asemenea, imagini statice, luate în aer liber, subliniind expresia carismatică a mașinii.

Sub soarele italian, Dawn Silver Bullet îşi arată tot ce înseamnă numele său, călătorind cu viteză și precizie. Culoarea de caroserie Brewster Silver ultra-metallic este un caracteristică ce duce cu gândul la finisarea maşinilor de epocă cum ar fi Silver Dawn, Silver King, Silver Silence și Silver Spectre.

Dawn Silver Bullet Collection dispune de detalii exterioare întunecate, inclusiv faruri şi inserţii din bara de protecţie frontală, oferind o expresie dominantă și determinată în contrast înalt cu nuanța argintie. Jantele parțial lustruite oferă un finisaj umbrit translucid cu o singură dungă argintie.

Decapotabila cu patru locuri pentru pasageri a fost transformată într-un roadster adaptabil cu două locuri printr-un Aero Cowling cu un finisaj din titan aplicat prin vapori, sporind simțul vitezei și scopului colecției. Capacul fixat deasupra scaunelor spate poate fi demontat la dorinţă pentru a se folosi în continuare toate cele patru locuri când se doreşte. Este fabricat din fibră de carbon și din aluminiu ultra-ușor într-un mod în care să redirecționeze fluxul de aer pentru un confort sporit și poate fi adaptat specificului fiecărui client.

În interior, modelul este atrăgător tactil. O suprafaţă unică din fibră de carbon cu por deschis întâmpină șoferul și pasagerul său într-un mod contemporan și elegant, iar tunelul de transmisie este acoperit cu piele matlasată, cu indicii de design luate din industria modei vestimentare.

Lansat în 2020, Dawn Silver Bullet este o interpretare contemporană a spiritului clasic de roadster și a experienței de condus, oferind șoferilor dedicați un amestec sublim de seninătate și sofisticare, cu un sentiment antrenant de libertate fără compromisuri.

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet este strict limitat la doar 50 de exemplare pentru întreaga lume.