in ,

(foto) Confirmat! Lamborghini pregăteşte modelul Huracan LP640-4 Performante Spyder

Un nou model de maşină sport pe care îl pregăteşte Lamborghini a fost surprins pe drumurile publice din Italia. Este vorba despre cea mai extremă decapotabilă Huracan Performante Spyder, a cărei caroserie nu avea practic niciun camuflaj.

Lamborghini Huracan LP640 4 Performante Spyder spy 0

Primele fotografii au fost făcute şi încărcate de către un utilizator pe portalul Autogespot. Din acestea se poate observa că maşina va avea acelaşi kit exterior aerodinamic, împreună cu eleronul imens, pe care le-am văzut la Geneva Motor Show pe varianta coupe.

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Lamborghini Huracan Performante

De coupeul cu acelaşi nume decapotabila se va deosebi printr-o construcţie unică a părţii posterioare, adaptată pentru instalarea unui acoperiş moale.

Din surse neoficiale, modelul nu va avea un simplu element care se va detaşa şi se va instala la loc, ci mecanisme care vor scoate sau vor pune la loc acoperişul timp de 17 secunde şi până la o viteză de 50 de km/h.

Lamborghini Huracan LP640 4 Performante Spyder spy 1

Automobilul performant va fi propulsat de acelaşi motor cu 640 de CP, folosit de coupe, însă timpul de acceleraţie până la 100 de km/h va fi mai mare decât 2.9 secunde.

Premiera noului Lamborghini Huracan LP640-4 Performante Spyder ar putea avea loc în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt.