in ,

COOLCOOL LoveLove OMGOMG LOLLOL AngryAngry

(foto) Corvette-ul C3, care se restaurează în Moldova, acum poate folosi legal drumurile publice

Vă mai amintiţi de clasicul Chevrolet Corvette în caroserie C3, care în această primăvară a ajuns în Republica Moldova? Proprietarul său a decis să importe legenda americană şi cu forţe locale să o restaureze.

Inclusiv perioada de timp din impasul pandemiei de COVID-19 a permis realizarea acestui lucru cu o mai mare flexibilitate şi iată că acest automobil este practic gata să-şi înceapă o altă etapă din viaţă.

Aşa după cum a afirmat şi proprietarul în reportajul nostru cu prima întâlnire cu această maşină, coupeul cu motor voluminos se planifică a fi exploatat în mod obişnuit pe drumurile din ţara nostră. Şi mai nou o poate face perfect legal, după ce a fost înmatriculat!

Staţi aproape pentru că urmează să mai lansăm un reportaj despre automobil, unul cu detalii din culisele procesului de reparaţie şi restaurare!

Cel culminant va fi însă un test drive în Moldova, motiv pentru care ne puteţi scri în comentarii pe Facebook ce aţi dori să aflaţi despre model sau, de ce nu, să ne daţi o sugestie unde sau în ce locaţie îl putem filma cel mai bine!