in ,

(foto) Creative Bespoke i-a adăugat lui Mercedes-AMG GT S o capotă din sticlă, 100 de CP sub ea şi jante exclusive

Modelul sport Mercedes-AMG GT S a fost modificat de tânărul atelier american de tuning Creative Bespoke, pentru a-şi arăta posibilităţile de customizare a maşinilor pe o piaţă plină de concurenţi.

Coupeul s-a ales cu un kit exterior aerodinamic din fibră de carbon şi un set de jante ADV.1, care îl fac să arate mult mai agresiv. S-a intervenit şi la capitol tehnic!

Amintim că un astfel de automobil este dotat cu un motor V8 biturbo M178 de 4.0 litri volum, care produce concret pe acest model 522 de CP şi 670 Nm de cuplu. Acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în 3.8 secunde, iar viteza maximă nu poate depăşi 310 km/h.

Specialiştii de la Creative Bespoke au schimbat sistemul de evacuare a gazelor de eşapament pe unul custom şi au mai apelat la chip tuning cu ajutorul modului numit PKG.

Drept rezultat, puterea generată a crescut cu 100 de cai, iar cuplul maxim cu alţi 136 de Nm (622 CP şi 806 Nm). Dacă s-a schimbat cumva dinamica maşinii după asta, nu s-a anunţat, însă fără nici o îndoială poate accelera mai repede de pe loc.

Vezi şi: (foto) Bodykit agresiv pentru Mercedes-AMG GT S din partea atelierului Mansory

Coupeul a primit un pachet stilistic numit Darwin Pro GTR, care este compus din bare de protecţie cu splitter şi difuzor, grilă a radiatorului, praguri laterale şi un spoiler. Toate sunt confecţionate integral din fibră de carbon şi pe alocuri au o formă modificată.

De asemenea, un element unic în acest program de tuning reprezintă o nouă capotă care este făcută parţial din sticlă transparentă, prin care se poate vedea ce se ascunde în compartimentul motorului.

“Cireaşa de pe tort” al proiectului este setul de jante forjate şi cu o greutate redusă ADV15R M.V2 SuperLight Series. Acestea măsoară 20 de inci pe roţile din faţă şi 21 de inci pe cele din spate, sunt vopsite într-o culoare bronză mată, polişate şi sunt fixate cu şuruburi din titan.

De asemenea, se menţionează că arcurile suspensiei au fost înlocuite cu unele sport de la H&R pentru micşorarea gărzii la sol.

Caroseria maşinii a fost vopsită în culoarea Designo Hyacinth cu efect metalic şi un strat de protecţie aplicat cu ajutorul produselor Ceramic Pro. Costul tuturor modificărilor şi serviciilor se ridică la peste 70.000 de dolari.

Vezi şi: (video) Un Mercedes-AMG GT R modificat de RENNtech poate produce până la 825 de CP

GALERIE FOTO: