in ,

(foto) Cu un BMW X6 M Typhoon by G-Power poţi face valuri mari în trafic

Atelierul german de tuning G-Power a dezvăluit în mod oficial un nou program de modernizare a lui BMW X6 M în caroserie F86. Automobilul a primit un kit exterior aerodinamic larg, un surplus enorm de putere sub capotă şi o nouă denumire – G-Power X6 M Typhoon (taifun).

BMW-X6-7

Din imaginile disponibile vedem că pachetul care modifică partea estetică a maşinii constă dintr-o nouă bară de protecţie faţă/spate, bosaje proemintente cu guri de aerisire, o capotă din fibră de carbon prin care aerul ajunge la motor, un difuzor agresiv şi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament cu patru terminaţii.

Exteriorul mai este completat de nişte jante unice de 23 de inci, Hurricane RR, confecţionate din aluminiu folosit în industria aeronautică şi încălţate în pneuri cu mărimi de 315/25ZR23.

BMW-X6-1

Sub capota lui BMW X6 M Typhoon by G-Power stă un motor 4.4 M TwinPower Turbo V8, care oferă pe maşina care vine din uzină 575 CP. Însă, după ce specialiştii au lucrat la acesta, agregatul este acum capabil să genereze 750 de cai putere şi 980 Nm de cuplu.

BMW-X6-5

Rezultatul impresionant a fost atins datorită instalări unor turbo compresoare mai moderne, a unui sistem nou de injecţie şi evacuare a gazelor şi a modulului Bi-Tronik 2 V3 prin care a fost optimizată unitatea de control electronic a motorului.

BMW-X6-4

Caracteristicile dinamice fixe nu au fost anunţate, însă cei de la G-Power spun că automobilul poate atinge o viteză maximă de 300 de km/h şi poate parcurge 402 metri în 11.5 secunde.

Doritorii vor mai putea opta pentru o suspensie sport care poate micşora garda la sol cu tocmai 40 de mm.

BMW-X6-6

Cât priveşte preţurile, acestea vă pot şoca pe unii dintre voi. Dacă se va opta doar pentru lucrări sub capotă, clienţii vor scoate din buzunarele lor largi puţin peste 21.000 de euro.

În cazul în care se va dori aplicarea pe un X6 M a tuturor lucrărilor puse la dispoziţie de G-Power, atât tehnice, cât şi estetice, suma finală va ajunge undeva la 63.000 de euro!