in , ,

(foto) Cum poate circula pe acolo? Un Dodge Viper înmatriculat în Transnistria, surprins în Kiev

Nu este pentru prima dată când vedem maşini înmatriculate în regiunea din stânga Nistrului prin ţări din Europa occidentală, însă recent a fost surprins un alt automobil sportiv înregistrat acolo şi circulând apropo prin Monaco, după cum afirmă un cititor de-al nostru! Locaţia comunicată anterior este incorectă şi este vorba despre Kiev.

În contextul proaspetelor modificări, luate în urma unor decizii comune de autorităţile de la Chişinău şi Tiraspol, mai exact în privinţa introducerii numerelor de înmatriculare neutre, ne întrebăm cum a putut ajunge pe drumurile principatului, reieşind din faptul că pentru a avea acces în traficul internaţional este obligatoriu deja de avut numere neutre?

Anterior ni s-a comunicat că un autovehicul nu poate avea în același timp un număr neutru și un număr transnistrean! Locuitorii din stânga Nistrului care vor decide să-și păstreze numărul transnistrean vor putea călători cu mijloacele de transport respective doar pe teritoriul Republicii Moldova!

O altă sursă AutoBlog.MD, decât cea care ne-a trimis aceste imagini, ne-a comunicat că automobilul în cauză ar avea un motor modificat să producă peste 1.000 de CP. Dau de înţeles acest lucru şi mai multe inscripții ale atelierului de tuning Hennessey Performance.

În anul 2014, automobilul în cauză a fost surprins pentru prima dată anume în Kiev, Ucraina, uşor avariat în partea posterioară. Pe portalul Autogespot este notat ca fiind un model Dodge Viper SRT-10 Cabriolet din anul 2008, transformat într-un Hennessey Venom 650R. De asemenea se menţionează că motorul i-ar genera circa 1.500 de CP.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: