in ,

(foto) “Cybertruck moldovenesc”. Vezi în ce stare se vinde un VAZ aflat în Taraclia

Un concetăţean din Taraclia a scos la vânzare un automobil de model VAZ mai neobişnuit, unul de care nici producătorul nu s-a încumetat să lanseze în serie. Este vorba despre un VAZ-2106 într-o caroserie pickup realizată cu forţe proprii.

Proprietarul descrie vehiculul simplu, fiind de tipul “ai urcat şi ai plecat”. Cândva fiind un sedan cu până la cinci locuri pentru pasageri, acum este un pick-up sau spuneţi-i voi “ute”, cu două locuri, o benă destul de voluminoasă şi tracţiune spate.

Automobilul produs în 1992 este propulsat de un motor pe benzină de 1.3 litri, care este cuplat la o cutie de viteze mecanică. Deşi parcursul îi este de peste 750.000 de km, posesorul dă asigură că maşina gata de muncă este pe deplin funcţională. Şi asta pentru doar 6.000 de lei în schimb!

Câteva lucruri însă nu ştim dacă se oferă cu maşina: siguranţa de altă dată sau la fel de satisfăcătoare cum era anterior, dar şi un certificat care să confirme legalitatea modificărilor în construcție pentru a nu avea probleme cu poliţia.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi: