in ,

(foto) Dacă Land Rover ar lansa un sedan sau un break, iată cum ar putea arăta acestea

Este bine cunoscut faptul că brandul britanic Land Rover şi marca sa Range Rover produc crossovere și SUV-uri premium. Însă dacă s-ar întâmpla ca într-o perioadă necunoscută de timp constructorul auto să producă autoturisme sub forma unui sedan sau break, cum ar arăta acestea?

Designerul brazilian Kleber Silva ne oferă un răspuns sub forma unor imagini de tip render.

Ca bază pentru un eventual sedan Range Rover a fost luat un Jaguar XE, însă din acesta nu mai rămâne aproape nimic, cu excepția profilului familiar.

Din față și din spate acum este un adevărat Range Rover, acest lucru fiind şi logic deoarece designerului a “lipit” pe caroseria sedanului Jaguar grila radiatorului, barele de protecţie, blocurile optice, stopurile, jantele, capota şi alte detalii care sunt caracteristice noului SUV Range Rover Velar.

Vezi şi: (video) Test Drive: Am încercat noul Range Rover Velar în Norvegia

O astfel de operaţie a fost făcută şi pe modelul Jaguar XF Sportbrake, însă acesta ne arată deja cum ar putea arăta un break marca Land Rover. Kleber Silva a aplicat cu grijă pe automobilul produs de Jaguar mai multe elemente de pe noua generaţie a SUV-ului Land Rover Discovery şi iată ce a ieşit.

Vezi şi: (video) Test Drive: Land Rover Discovery 5

Putem menţiona că experimentul este unul destul de îndrăzneț, iar rezultatul s-a dovedit a fi foarte bun şi interesant, însă este puţin probabil ca Land Rover să se reprofileze pentru a produce astfel de maşini în realitate.

Iti place articolul?