in ,

(foto) De necrezut! Pentru primul Tesla Model 3 second hand s-a cerut o avere

Primul Tesla Model 3 second hand a fost scos la vânzare şi se pare că şi-a găsit deja un proprietar!? Pe un portal de anunţuri din Monterey, SUA, a apărut acum câteva ore un anunţ care oferea pentru achiziție cel mai accesibil electromobil Tesla, cu un parcurs de 3.200 de kilometri, însă recent a fost şters.

Pentru acest Model 3 se cereau în schimb tocmai 150.000 de dolari, sumă de bani care deja nu îl mai caracteriza ca un electromobil accesibil! Amintim că preţul de start pentru o astfel de maşină electrică este de 35.000 de dolari.

Vezi şi: (video) Elon Musk a prezentat noua Tesla Model 3. Preţuri şi specificaţii

În descrierea anunţului a fost specificat că acest Model 3 este dotat cu un set de acumulatori care îi asigură o autonomie de 496 de kilometri. De asemenea, mai are un acoperiş panoramic, habitaclu tapiţat cu piele şi jante cu inserţii aerodinamice.

Vezi şi: (foto/video) Primul mini test drive cu noua Tesla Model 3

Se presupune că acest exemplar Tesla Model 3, care are un cod VIN 209, ar aparţine unui angajat al companiei americane. Însă, potrivit unui regulament intern, aceştia nu pot vinde maşinile mai scump decât suma pentru care le-au cumpărat sau vreunui client care de asemenea îşi aşteaptă electromobilul printre primii.

Amintim că recent s-a anunţat despre câteva probleme pe care le are Tesla în legătura cu lansarea producţiei în masă a lui Model 3. S-a promis anterior că în al treilea trimestru se vor produce cel puţin 1.500 de maşini, însă au fost asamblate doar 260 de exemplare. O astfel de întârziere a fost explicată printr-o serie de dificultăţi pe care Tesla le întâmpină la construcția uzinelor din California şi Nevada.

Vezi şi: Zeci de mii de oameni au renunţat la comenzile făcute pentru Tesla Model 3

Iti place articolul?