in , ,

(foto/update) Designul noului BMW Seria 8 Cabriolet a fost deconspirat în primele imagini oficiale

(update 01.11.2018) Designului noului BMW Seria 8 Cabriolet a fost deconspirat în primele imagini oficiale. Fotografiile au ajuns în posesia colegilor belgieni de la Autotijd înainte de premieră.

În acestea putem vedea aceeaşi maşină cu aceleaşi numere de înmatriculare, care a fost surprinsă mai devreme în acest an în Scoţia.

Potrivit informaţiilor, premiera publică a decapotabilei va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles. Astfel, toate detaliile despre model am putea să le aflăm chiar peste câteva ore.


(24.07.2018) Debutează până în 2019? Noul BMW Seria 8 Cabriolet a fost surprins fără camuflaj

BMW se pregăteşte de prezentarea noii decapotabile BMW Seria 8 Cabriolet. Maşina este gata şi a participat recent la o sesiune foto prin Scoţia. Un cititor al revistei Auto Express a realizat câteva imagini spion.

În faţa camerei a pozat modelul fără acoperiş în versiune M850i xDrive. Asta înseamnă că sub capotă are un benzinar twin-turbo V8 de 4.4 litri, care produce 530 de CP şi 750 Nm de cuplu. Cutia de viteze-i este una automată cu opt trepte, iar tracţiunea integrală.

Într-o astfel de motorizare, coupeul lansat în iunie poate atinge o viteză de 100 de km/h în 3.7 secunde, iar cea maximă-i este limitată la 250 de km/h.

Caracteristicile dinamice ale variantei cabrio sunt deocamdată necunoscute, însă ceea ce se ştie cu exactitate este că va avea un acoperiş moale din materiale textile.

Vânzările la nivel global ale coupeului vor demara din noiembrie 2018. Nu se exclude faptul că noua decapotabilă va fi prezentată la Salonul Auto de la Paris.

Vezi neapărat: (foto) Cum arată în nivel de echipare de bază şi cât costă noul BMW Seria 8 Coupe în

Iti place articolul?