in ,

(foto) Designul Porsche 911 GT3 facelift a fost arătat pe un desen de colorat pentru copii

Pe site-ul oficial al reprezentanţei Porsche din Olanda, la compartimentul pentru copii, au apărut nişte imagini cu varianta actualizată a coupeului 911 GT3.

Designul maşinii a fost dezvăluit într-o imagine de colorat şi într-un model 3D. Ulterior Porsche le-a şters, însă colegii de la AutoBlog au făcut nişte screenshot-uri.

Porsche-kleurplaat-550

Iniţial imaginile au apărut în secţiunea dedicată aplicaţiei Quiver, prin care, cu ajutorul camerei de pe telefon sau tabletă “învie” desenul tipărit şi îl transformă într-un model 3D.

Din cele ce vedem, 911 GT3 facelift se va alege cu o nouă bară de protecţie frontală, un difuzor şi faruri posterioare cu design nou.

porsche-911-gt-facelift

Coupeul va păstra acelaşi motor natural aspirat de 3.8 litri, însă puterea îi va creşte. În prezent acesta oferă 457 de cai.

Standard va fi oferită o transmisie manuală cu şase trepte, iar una robotizată PDK cu şapte rapoarte va fi disponibilă în calitate de opţiune.

Premiera Porsche 911 GT3 facelift ar putea avea loc la Salonul Auto de la Paris. Modelul actual 911 GT3 a fost lansat în 2013.

Iti place articolul?