in ,

(foto) Două încălcări în două zile. Iată ce a mai făcut tipul care mers printre oameni pe trotuar cu maşina

Conducătorul unui Ford Fiesta din capitală va trebui să achite două amenzi şi a acumulat cinci puncte de penalizare în doar două zile. Acesta a fost văzut şi astăzi încălcând regulile, iar poliţia nu a ezitat să acţioneze.

În baza unor imagini transmise de martori oculari se poate vedea că şoferul şi-a lăsat maşina pe gazon şi la o distanţă mai mică de cinci metri până la trecerea de pietoni, la intersecţia străzilor 31 August 1989 şi Mihai Eminescu.

Inspectorii INP i-au ridicat o plăcuţă de înmatriculare şi acum va trebui să achite o amendă de la 150 la 300 de lei. Mai mult, i-au fost aplicate şi două puncte de penalizare.

Amintim că ieri, acelaşi conducător auto a fost surprins cum circulă pe trotuar cu maşina şi a creat mai multe situaţii periculoase. INP a reacţionat la imaginile video publicate de AutoBlog.MD şi l-a sancţionat.

Vezi detalii: (video) Pericol pe trotuarele din Chişinău. Feriţi-vă din calea unui şofer care merge cu un Ford

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?