in ,

LoveLove COOLCOOL LOLLOL OMGOMG WTFWTF AngryAngry

(foto/update) Interiorul noilor Dacia Logan şi Sandero, surprins dintr-un alt unghi! Care sunt diferențele

(update 11.09.2020) O nouă fotografie cu bordul uneia dintre noutăţile Dacia “circulă” pe o reţea de socializare, motiv pentru care nu am ezitat să v-o arătăm. Aceasta îl prezintă dintr-un alt unghi, unul prin care se pot observa puţin mai multe detalii comparativ cu imaginea anterioară.

Pentru comparaţie ataşăm şi o fotografie cu interiorul actualului Logan:

Dacia Logan interior

Şi schimbările sunt acum mult mai evidente. În primul arhitectura planşei de bord este complet diferită. Noi sunt deflectoarele de climatizare, consola centrală, tunelul central, panoul de bord cu un monitor între două ceasuri analogice.

Volanul este uşor reproiectat pentru a include mai multe comenzi, deşi ca design şi după numărul de spiţe a rămas acelaşi. Monitorul sistemului multimedia a făcut schimb de locuri cu deflectoarele de ventilaţie, în ambele cazuri fiind dotări cu forme noi. O altă dotare interesantă este un port USB exact la îndemâna şoferului.

Sub deflectoarele centrale se ascunde un panou îngust cu nişte butoane pentru comenzi rapide precum, includerea semnalizatoarelor de avarie, blocarea uşilor, etc. Panoul de control a climatizării, care ar putea fi automată ca opţiune, este nou pentru modelele Logan, Sandero şi Sandero Stepway, însă deja cunoscut pentru că îl are noul Duster.

Sub el stă o priză la 12V, dar şi o nişă mai generoasă pentru păstrarea a diverse lucruri, deşi acolo (nu se vede clar) s-ar putea găsi suporturi pentru pahare sau chiar un panou de încărcare wireless pentru telefoane, ceea ce ar fi o opţiune evident.

Într-un final, nou este şi levierul cutiei de viteze manuale, deşi poartă acelaşi design văzut în Duster. Apropo, noile modele Dacia vor avea transmisie manuală în şase trepte în loc de cinci!


(09.09.2020) E cer şi pământ faţă de actualele modele! Iată cum arată interiorul noilor Dacia Logan şi Sandero

Colegii de la Promotor au făcut publică în exclusivitate, înainte de premiera detaliată a noilor modele Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, prima fotografie cu designul interior care ar fi a lui Logan sau Sandero, deşi acesta va fi în mare parte similar pe toate modelele. Conţinutul le-a fost trimis de un cititor.

interior dacia logan
FOTO: promotor.ro

Reieşind din cele văzute la momentul de faţă, consola centrală este ascunsă în spatele volanului, astfel că nu se pot vedea clar cum sunt aranjate comenzile climatizării și ale sistemului multimedia, deşi designul ar putea fi similar cu ceea ce se poate găsi pe noul Clio sau noul Duster.

În schimb, un buton aflat pe tunelul central, indică despre o adevărată revoluţie pentru Dacia – o manetă a frânei de mână va fi înlocuită de una electrică!

Atât volanul, cât și levierul cutiei de viteze sunt cunoscute de pe noul Duster, nu există surprize aici. În schimb, planșa de bord se aseamănă izbitor cu cea a noului Renault Clio, primind însă un panou de instrumente cu cadrane analogice în locul celui digital de pe modelul francez. Nu excludem până la urmă că o versiune digitală ar putea fi o opţiune pentru modelele Dacia!

O altă diferență față de Clio o reprezintă deflectoarele înguste ale sistemului de ventilație. De asemenea, ecranul sistemului multimedia este în sfârşit ridicat mai sus, în câmpul vizual al șoferului, cel mai probabil fiind tactil.

Mai multe detalii despre dotări şi motoare, dar şi interiorul deconspirat complet, urmează să aflăm în ziua de 29 septembrie, dacă nu mai devreme. Staţi aproape!