in ,

AngryAngry LOLLOL OMGOMG

(foto) E posibil de schimbat năravul unor astfel de şoferi? Exemple de “parcare moldovenească”

Şi totuşi “stilul” unor moldoveni de a-şi parca maşinile rămâne inconfundabil. Într-o oarecare măsură acest lucru arată şi cât de ordonată le este viaţa pe care o duc de zi cu zi. De statutul de şofer responsabil, promovat inclusiv prin acest mod de a parca, nici nu mai vorbim.

Ce am dorit de fapt să vă arătăm prin acest articol, de fapt ce a dorit un cititor AutoBlog.MD ca să ştie alţii prin imaginile pe care ni le-a trimis la adresa redacţiei, este indiferenţa unor colegi de-ai noştri din trafic. Deşi la sigur, în proporţie de 100 de procente, după ce-şi lasă automobilele şi pleacă unde au nevoie, văd la ieşirea din ele cum le-au aranjat, nu se schimbă nicio iotă – lenea este prea mare de a urca din nou la volan şi a le repoziţiona cât de cât corect.

Situaţia în cauză a fost surprinsă acum câteva zile în faţa unui centru comercial din sectorul Ciocana. Martorul a descris-o ca fiind o parcare tipic “moldovenească”.

În context, ataşăm şi câteva fotografii cu situaţia surprinsă pe strada Nicolae Zelinski din sectorul Botanica, care au devenit virale pe Facebook.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: