in ,

AngryAngry OMGOMG LOLLOL

(foto) Este revoltător! Iată ce a păţit şoferul care anunţase despre reparaţiile proaste pe traseul Chişinău-Hînceşti

Carosabil reparat prin tehnici şi tehnologii care strică autovehiculele utilizatorilor acestui carosabil! Da, este posibil şi credeţi sau nu, însă se întâmplă în Moldova, în 2020, în secolul/deceniul tehnologiilor moderne!

Vă mai amintiţi de şoferul care acum câteva zile ne-a spus tuturor şi a avertizat despre calitatea proastă a reparaţiilor făcute pe un tronson al drumului Chişinău-Hînceşti? Păi iată, după ce a depistat că automobilul său, o Skoda Superb de ultimă generaţie (prefacelift), nu se mai comporta ca atare, a decis să să oprească într-un service pentru nişte verificări şi mare i-a fost uimirea.

O cantitate generoasă de pietriş cu smoală s-a adunat după cel puţin o roată şi s-a lipit practic de toate suprafeţele, inclusiv de discurile de frână, osie, de părţile suspensiei şi alte lucruri aferente. Din această cauză unele componente chiar s-au defectat şi vor trebui reparate sau înlocuite cu unele noi, inclusiv pentru că sunt de necurăţit.

Amintim că aşa-zisul tratament bituminos este aplicat pe această porţiune de drum de către antreprenorul S.R.L. „Dromas-Cons”, acelaşi care a „reparat” şi un drum din raionul Criuleni, despre care mai mulţi şoferi la fel s-au plâns anterior.

Acelaşi şofer a mai investigat puţin situaţia privind reparaţiile drumului şi a aflat că antreprenorul în cauză are câştigate mai multe tendere şi a început să se implice pe mai multe şantiere concomitent, deşi nu este clar când vor fi finisate lucrările.

În plus, cu referire la tronsonul de pe traseul Chişinău-Hînceşti, acelaşi automobilist, care de câteva zile se află prin Hînceşti, afirmă că pietriş este cărat de maşini tocmai până în oraş, fiind adunat pe zi ce trece în diverse cantităţi lângă borduri.

De notat că de la intrarea în oraşul Hînceşti, de pe acest tronson „reabilitat” şi până propriu zis în zona centrală a sa, sunt minim doi kilometri de drum, distanţă pe care se poate găsi acest bitum.