in

(foto) Exclusiv: Am aflat care va fi marea surpriză de la BMW Fest Moldova 2016

În doar două săptămâni, în data de 30 iulie pasionații de automobile BMW vor serba BMW Fest 2016 pe aerodromul de la Vadul lui Vodă. Până atunci însă au rămas zile numărate, iar organizatorii pun la cale ultimele detalii și încearcă să țină în secret care vor fi surprizele evenimentului din acest an.

Și pentru că compania BMW aniversează pe parcursul acestui an tocmai 100 de ani de la fondare, evenimentul pregătit de BMW Club Moldova cu susținerea importatorului oficial BMW în Moldova promite o grămadă de surprize care sunt ținute în mare taină.

P90118668_highRes_bmw-m6-gran-coupe-sa

Însă iată că noi cei de la AutoBlog.MD am aflat care va fi piesa de rezistență a evenimentului din acest an. Astfel, cei care vor merge pe 30 iulie pe aerodromul de la Vadul lui Vodă vor avea ocazia să vadă pentru prima dată pe teritotiul Republicii Moldova un Safety Car adevărat. Este vorba despre un BMW M6 Gran Coupe modificat pentru a-și face prezența pe circuitul de curse în fața plutonului de piloți, o mașină cu 560 de cai putere dotată cu girofare și tot felul de sisteme de alertare a piloților.

P90118669_highRes_bmw-m6-gran-coupe-sa

Deocamdată nu cunoaștem în ce campionat și-a făcut apariția exemplarul care se va îndrepta foarte curând spre Moldova, din moment ce nu am putut obține o confirmare din partea organizatorilor. Cu mai multe detalii revenim în curând.

P90118670_highRes_bmw-m6-gran-coupe-sa

Iti place articolul?