in ,

LoveLove

(foto) Facelift radical pentru Genesis G70! Primele detalii şi imagini

Genesis pregăteşte premiera noului G70 facelift! Până atunci, iată că ne stârnește interesul faţă de sedan printr-un design exterior absolut nou, o mişcare mai rară în industria auto pentru un facelift, proces de modernizare a unei maşini după 4-5 ani de existenţă pe piaţă, parte a unui ciclu de viaţă de 8 ani (de regulă) pentru o generaţie.

Automobilul a fost văzut de nenumărate ori la teste, astfel încât nu a mai fost un secret că designul exterior îi va fi adaptat conform celor mai noi modele ale mărcii, precum noile G80 sau GV80.

Partea din față a corpului maşinii este complet nouă. Pot fi observate noile blocuri optice Quad Lamps aranjate la două nivele diferite, o semnătură caracteristică ce va fi comună pe toate modele Genesis şi astfel vor putea fi instant recunoscute, alături de grila cu cinci laturi sub forma unui pentagon. Noi sunt şi aripile frontale, care au nişte prize de aer reproiectate în spatele roţilor.

În spate, noi sunt stopurile, la fel cu nişte perechi de corpuri de iluminat despărţite la diferite nivele. Capacul portbagajului a fost reproiectat, în locul spaţiului pentru plăcuţa de înmatriculare, coborât pe bara de protecţie şi aceasta modificată, s-au aranjat toate inscripţiile, inclusiv cea GENESIS pe centru. De asemenea, se anunţă şi despre noi modele de jante.

Însă în habitaclu schimbările sunt minime. Marea noutate este doar un sistem multimedia actualizat care rulează acum pe un monitor de 10.25 inci (anterior fiind de 8.0 inci) cu un Genesis UI design. Sistemul suportă evident interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto, poate accepta actualizări OTA şi pune la dispoziţia şoferului diverse servicii online, dar şi un mod Valet sau posibilitatea achitării unor servicii prin intermediul CarPay, fără a părăsi automobilul.

Panoul de bord a rămas cel digital stereoscopic, introdus acum doi ani. În plus, sistemul de încărcare wireless a fost schimbat într-un aspect orizontal, sporind confortul pentru cei cu telefoane a căror dimensiuni de ecran sunt în continuă schimbare.

Genesis G70 facelift 2020 3 scaled

Gama de motoare a fost anunțată doar pentru piața sud-coreeană deocamdată, acolo unde vânzările maşinii vor începe din octombrie. De facto, are setul anterior de motoare turbo pe benzină de 2.0 litri (252 CP) și twin-turbo de 3.3 litri (370 CP), precum și un turbodiesel de 2.2 litri (202 CP).

Mai multe detalii urmează a fi dezvăluite pe parcurs.