in , ,

(foto) Fantastic! Un şofer din capitală ar fi sărit cu maşina peste nişte indicatoare şi a căzut într-o groapă

Accident cu mari semne de întrebare în capitală. Conducătorul unui Chevrolet Cruze a ajuns într-o groapă săpată pe strada Burebista, însă încă nu se ştie exact cum a ajuns acolo. Asta deoarece în faţa erau indicatoare de avertizare şi de ocolire a obstacolului.

La această oră, potrivit martorilor oculari, automobilul a fost deja scos de acolo şi transportat pe un camion cu platformă.

Potrivit portalului UNIMEDIA, care l-a citat pe ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, conducătorul auto ar fi neglijat indicatorul de ocolire din zonă, iar în consecință a ajuns cu mașina în gaura din asfalt.

Şoferul nu va trebui acum să cheltuie bani pentru reparaţii, ci şi să achite 1.500 de lei amendă (plus 6 puncte de penalizare!)

FOTO: facebook.com/gfriptuleac

Totuşi, majoritatea internauţilor nu îşi pot răspunde cum a ajuns acolo, deoarece indicatoarele rutiere au fost văzute de mai mulţi şoferi fiind instalate, în timp ce maşina stătea exact după acestea. Unii dintre ei au făcut haz de necaz pe seama acestei situaţii, afirmând că doar printr-o săritură s-a putut ajunge în groapă.

Alţii însă au afirmat că acolo existau doar nişte blocuri din beton, iar indicatoarele au apărut rapid imediat după accident.

Vezi şi: Imaginea zilei: Cum a fost „reparată” groapa din Durleşti în care a căzut un camion cu o roată

Automobilul a stat în groapă încă din seara zilei trecute.

FOTO: facebook.com/Gangan Tatiana

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?