in , ,

(foto) Fără pauză de sărbători! Un nou lot de maşini avariate aduse în ţară, printre care şi un Chevrolet Volt

Proiectul înregistrat în Parlament, în privinţa modificării legii în vederea înregistrării la vamă a maşinilor avariate care intră în ţară, aşa şi nu a mai fost aprobat până la final de mandat a acestui Legislativ. Deocamdată nu se cunoaşte dacă subiectul va fi dezbătut în noul Parlament şi când anume se va reveni asupra acestuia, respectiv, situaţia privind importul de maşini rulate şi avarite rămâne neschimbată.

Acum câteva ore, la vama Leuşeni-Albiţa, pe sensul de intrare în ţară a fost surprins un alt camion cu platforme care transporta opt automobile care au participat în accidente rutiere.

masini avariate import 1
FOTO: facebook.com/andrei.rojdestvenschi

Vezi şi: Auto Inspect: Chiar acum în vama Leușeni! Un camion plin cu mașini distruse este pe cale să intre în Moldova

Toate aceste vehicule ar fi importate din Statele Unite şi cumpărate în cadrul unor licitaţii, prin care, de regulă, astfel de maşini se vând la piese. Primul este un Lexus ES, urmat de un sedan Honda, cea albastră fiind cel mai probabil un Civic Coupe. Urmează după acesta o maşină asemănătoare cu Mazda3, cel mai probabil un Scion IA, dar şi un crossover BMW.

masini avariate import 2
FOTO: facebook.com/andrei.rojdestvenschi

În capăt, în partea superioară a platformei, mai vedem un automobil plug-in hybrid Chevrolet Volt, capabil să circule câţiva zeci de kilometri doar cu energie electrică. Dintre toate cele pe care avem ocazia să le vedem anume acesta este cel mai avariat, toate pernele de aer fiind declanșate, iar acoperişul rupt.

Am avut un contact cu un astfel de Chevrolet Volt în cadrul unui test comparativ.

Vezi şi: (video) Auto Inspect #03: Mașinile importate din Elveția – adevărul dur

masini avariate in Moldova 1
FOTO: facebook.com/FedotDox

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire!

buton subscribe