in ,

(foto) Ferrari 458 Italia a primit kit exterior agresiv din partea Prior Design

Atelierul Prior Design a prezentat pachetul aerodinamic PD458, creat pentru supercarul Ferrari 458 Italia. Acesta include 11 elemente confecţionate dintr-un aliaj de fibră de sticlă şi DuraFlex (un material compozit), care pot instalate independent. Dacă clientul doreşte doar noi bare de protecţie, atunci el poate opta doar pentru două piese şi nu pentru toate, aşa cum „impun” alte ateliere de tuning.

prior-ferrari-458-aero-kit-1

Printre componente se numără o bară de protecţie frontală, un splitter, o capotă nouă, praguri, bară de protecţie posterioară cu un difuzor şi un eleron mic. Odată ce se optează pentru setul complet, atelierul oferă drept bonus nişte guri de aerisire care vor fi instalate pe aripile din faţă, pe capacul care acoperă motorul şi în zona blocurilor optice din spate.

Schimbările sunt finisate de un set de jante exclusive PD3Forged Superlight. Clienţii pot opta pentru ca mărimile acestora să fie între 18 şi 23 de inci. În habitaclu, Prior Design spune că poate face foarte multe schimbări, limitate doar de dorinţa proprietarului bolidului.

Amintim că supercarul Ferrari 458 Italia a fost produs între anii 2009-2015 şi are sub capotă un motor V8 atmosferic cu un volum de 4.5 litri. Cu ajutorul celor 570 de CP dezvoltaţi, modelul poate accelera până la 100 de km/h timp de 3.4 secunde, în timp ce viteza maximă este egală cu 325 de km/h.