in ,

(foto) A fost surprins primul Range Rover Sport SVR înmatriculat în România

În România, mai exact în oraşul Braşov, a fost fotografiat primul Range Rover Sport SVR înmatriculat local. SUV-ul a fost surprins de aceeaşi persoană care a văzut mai devreme trei exemplare Bentley Bentayga într-o parcare din zonă.

Vezi detalii: (foto) Imaginile zilei din munţii Carpaţi: În vacanță cu mașini de peste jumătate de milion de euro

Maşina are o culoare specifică albastră, un kit exterior aerodinamic cu largi guri de aerisire, spoiler, difuzor cu patru terminaţii ale eşapamentului şi nişte jante de 21 de inci sub care se ascund mecanisme de frânare Brembo.

O privire de ansamblu a interiorului nu o avem, însă acolo se pot ascunde patru scaune individuale cu profil sportiv, alături de mai multe inserţii din fibră de carbon şi aluminiu.

Sub capotă este instalat un imens V8 de 5.0 litri cu un compresor mecanic, care produce 550 de CP şi 680 Nm de cuplu. Cele 2.335 de kilograme pe care le are pot fi duse până la o viteză de 100 de km/h în 4.6 secunde, dar şi până la o viteză maximă de 261 de km/h. Sistemul de tracţiune este evident unul integral.

Modelul actualizat va fi disponibil la comandă şi în ţara noastră, iar cel pre-facelift avea un preţ de minim 130.000 de euro.

Vezi şi: (video) Acceleraţia lui Range Rover Sport SVR a fost măsurată pe toate tipurile de suprafeţe de drum