in , ,

(foto) Frankfurt 2017: Noul Brabus Ultimate E poate şterge nasul mai multor sportcaruri

Atelierul de tuning Brabus, care în acest an împlineşte 40 de ani de la fondare, a adus la Salonul Auto de la Frankfurt aproape toate proiectele actuale.

Printre ele este şi acest micuţ smart, deocamdată concept, care este capabil să ofere performanţe de invidiat în materie de acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h.

Brabus Ultimate E Concept 1

Secretul acestei maşini, numită Brabus Ultimate E, constă în propulsia sa electrică. Noutatea este construită pe baza modelului smart fortwo şi ascunde sub capotă un electromotor care produce 204 CP şi 350 Nm de cuplu.

Având o greutate de doar 1.085 de kilograme, această maşinuţă este capabilă să prindă suta în doar 4.5 secunde. Viteza maximă nu depăşeşte 180 de km/h.

Vezi şi: (foto) Noul Brabus Ultimate 125 costă mai scump decât un Porsche

Brabus Ultimate E Concept 2

În podeaua conceptului a fost instalată o baterie din litiu-ion cu o capacitate de 22 de kWh. Autonomia este estimată între 158 şi 190 de kilometri în dependenţă de stilul de condus. Pentru a reîncărca acumulatorul în proporţie de 80 la sută sunt necesare doar 30 de minute.

În stilul Brabus, conceptul are nişte jante frumoase de 18 inci, un kit aerodinamic, o suspensie specială şi o tapiţerie a habitaclului de culoare albastră.

Brabus Ultimate E Concept 11

Meşterii din Bottrop intenţionează la Frankfurt să observe care va fi reacţia vizitatorilor când îl vor vedea. Dacă va exista un interes, Brabus ar putea lansa modelul într-o ediţie limitată.

Vezi şi: O decapotabilă mai puternică nu găsiţi! Brabus a modificat Mercedes-AMG S65 Cabriolet

GALERIE FOTO: