in , ,

(foto) Frankfurt 2017: Premieră – Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ facelift by Brabus

Atelierul de tuning Brabus a prezentat încă o maşină specială la Salonul Auto de la Frankfurt – o viziune proprie a specialiştilor din Bottrop despre cum trebuie să arate un Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ facelift.

O simplă căutare în spaţiul informaţional global ne-a arătat că marea majoritate a celor mai populare entităţi de presă din occident pur şi simplu au trecut cu vederea peste acest model. De aceea, nu am ezitat să vă spunem detalii despre acest automobil minunat pe care îl puteţi deja comanda.

De regulă, principalele modificări ale maşinilor care trec prin mâinile celor de la Brabus se ascund sub capotă. Acolo a fost modificat sistemului de injecţie şi aprindere a carburantului, a fost reprogramat sistemul electronic de control al presiunii, dar şi unitatea de control electronic a motorului.

Toate acestea au permis adăugarea celor 612 CP şi 900 Nm un surplus de 88 CP şi 100 Nm (limitat la 950 Nm, disponibil de la 3.500 de rpm).

Vezi şi: (video) Frankfurt 2017: În locul celor de la Mercedes-AMG, Brabus a făcut noul E 63 S mai rapid decât un M5

Toată această putere imensă este trimisă spre roţi cu ajutorul tracţiunii integrale 4MATIC+ şi a unei cutii de viteze automate cu nouă trepte, care pot fi schimbate manual cu ajutorul unor padele din aluminiu Brabus Race din spatele volanului.

Acum acceleraţia de la 0-100 de km/h sedanul sport o poate face în 3.3 secunde (3.5 secunde maşina obişnuită), iar viteza maximă este limitată la 300 de km/h (300 de km/h maşina obişnuită, dotare opţională). Brabus ne spune că este deja în proces de dezvoltare un modul care va permite mărirea vitezei maxime. Consumul mixt anunţat este de 8.9 litri la 100 de km parcurşi.

Vezi şi: (video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Ediţia limitată Brabus 900 Widestar

Clienţii vor mai au posibilitatea să-şi comande un eşapament sport a cărui intensitate a sunetului poate fi controlată electronic, un kit exterior aerodinamic nou cu inserţii din fibră de carbon, dar şi mai multe jante la alegere (18-22 de inci). Datorită anvelopelor alese de Brabus, garda la sol a sedanului este mai mică cu 15 mm.

În habitaclu toate suprafeţele pot fi acoperite cu Alcantara şi piele Mastik de calitate superioară. Pe alocuri pot exista inserţii din fibră de carbon, lemn sau aluminiu.

Brabus oferă pentru această componentele instalate pe această maşină trei ani garanţie sau 100.000 de km parcurşi.

Vezi şi: O decapotabilă mai puternică nu găsiţi! Brabus a modificat Mercedes-AMG S65 Cabriolet

Sursă foto: Motor1