in , ,

(foto) GENEVA 2018: Premieră mondială – Renault Talisman S-Edition are un motor cu 225 CP

La Salonul Auto de la Geneva din acest an Renault a mai prezentat o maşină. Mai exact este vorba despre o nouă ediţie limitată a modelului Talisman, numită S-Edition.

Aceasta are la bază un nivel de echipare ca şi pe varianta Intens (incluzând sistemele ADAS, Multi-Sense, scaune cu masaj și multe altele), alături de câteva dotări care au menirea de a accentua un caracter sport al maşinii: un șasiu cu sistem 4CONTROL cu roţi directoare spate și un sistem electronic de control al amortizoarelor.

Mașina mai vine dotată standard cu: jante Alizarine de 19 inci, faruri LED Pure Vision, praguri cromate cu inscripţii, embleme S-Edition pe aripi, geamuri spate şi lunetă umbrite mai intens și oglinzi laterale de culoarea Etoilé Black.

Habitaclul este decorat cu piele de culoare neagră şi cusături roșii contrastante pe scaune și pe planşa de bord (cu piele este acoperit de asemenea volanul, levierul cutiei de viteze și panourile uşilor). La acestea se adaugă un set de covorașe gri-roșii speciale, inserţii decorative care imită aluminiul şi un set de pedale din aluminiu autentic. Tavanul este de culoare neagră.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Renault Talisman

Talisman S-Edition va putea fi dotat cu motoare diesel, precum și cu noul propulsor pe benzină TCe 225, cuplat la o cutie de viteze automată cu șapte trepte şi două ambreiaje (EDC). Noul motor produce 225 CP și 300 Nm şi promite să ofere o performanță sporită a condusului datorită accelerației mai rapide.

Talisman S-Edition va fi lansat în vânzare în Europa începând cu luna septembrie a anului 2018 și, în funcție de piață, va fi disponibil și cu alte motoare. Preţul de start va fi anunţat de asemenea mai târziu.

Iti place articolul?