in ,

(foto) HEICO Sportiv a pregătit un program de tuning pentru noul Volvo V60

Designul actual al mărcii Volvo, care a fost introdus pentru prima dată pe nava amiral XC90, arată modern și foarte impresionant, reuşind să adune foarte multe reacţii pozitive din partea consumatorilor. Atelierul german de tuning HEICO Sportiv, specializat pe modificarea maşinilor suedeze, ştie cum să sporească atractivitatea acestora, ba mai mult – să le îmbunătățească şi din punct de vedere tehnic.

O dovadă în acest sens o reprezintă ultimul proiect al tunerilor, bazat pe noul Volvo V60.

Specialiștii de la HEICO au efectuat o serie de upgrade-uri, care au afectat atât partea tehnică, cât și exteriorul mașinii. În primul rând se menţionează despre creşterea puterii a două motorizări cu ajutorul chip tuning-ului. Dieselul D4 poate genera mai nou 220 de CP şi 480 de Nm în loc de 190 CP şi 400 Nm iar benzinarul T6 – 340 de CP şi 470 Nm în loc de 310 CP şi 400 Nm.

HEICO Sportiv menționează că în viitorul apropiat, pentru noul Volvo V60 va fi disponibil un nou intercooler și un filtru de aer sportiv. Setul de performanță oferă un răspuns și mai receptiv al motoarelor eficiente Drive-E, inclusiv prin mărirea puterii şi a cuplului produs. Detalii vor urma ulterior.

Vezi şi: Volvo anunţă un upgrade de la Polestar pentru maşinile cu tracţiune integrală, disponibil şi în Moldova

Volvo V60 HEICO Sportiv tuning 0

Germanii au mai creat noi terminaţii ovale cromate pentru eşapament, care au dimensiuni de 120×74 mm şi logouri HEICO Sportiv pe ele, dar şi un set de jante de 21 de inci. Acestea sunt uşor de utilizat într-o combinaţie cu nişte componente de lărgire a ecartamentelor (cu 20 sau 30 de mm), inclusiv pentru a fi compatibile cu anvelope Continental sau Pirelli cu dimensiuni de 255/30R21.

Alternativ jantelor imense cu cinci spiţe sunt disponibile unele cu şapte spiţe de 19 sau 20 de inci. Cele mai mari roţi arată impresionant şi datorită unei suspensii modificate cu arcuri sportive, care au micşorat garda la sol a break-ului cu 30 de mm.

Volvo V60 HEICO Sportiv tuning 3

Pentru habitaclu, HEICO Sportiv este gata să ofere elemente de control a deflectoarelor sistemului de climatizare, din aluminiu şi personalizate prin gravură cu laser a logoului atelierului. De asemenea, pot fi comandate pedale din aluminiu, covoraşe noi şi un volan uşor reproiectat şi tapiţat cu Alcantara.

Cât costă toate serviciile nu s-a anunţat, însă pentru acestea se oferă o garanţie de până la 60 de luni.

buton subscribe

GALERIE FOTO: